logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 naar volgende bekerronde voor 1e elftallen

Nieuwsbericht

Het tweede elftal heeft zaterdag de winst in de poulefase van de beker vastgesteld. De mannen van Peter Pot wisten thuis met 3-1 te winnen van Zwaagwesteinde 1. Eerder werden al ’t Fean 1 en Delfstrahuizen 1 opzij gezet. De wedstrijd begon voortvarend voor de voetballers uit Steenwijk. Ze speelden goed positiespel, wat na 20 minuten resulteerde in de eerste goal voor de blauwgelen. Een vrije trap buiten het strafschopgebied werd naar de tweede paal gestuurd, waar Melvin Achter boven iedereen uit torende en de bal in de goal kopte. De rest van de eerste helft bleef het overwicht voor d’Olde Veste zichtbaar, maar het resulteerde niet in grote kansen.Na de rust lieten de Friezen van zich horen. De mannen uit Zwaagwesteinde speelden goed pressie en het resulteerde in een goed binnen geschoten vrije trap: 1-1. Uiteindelijk konden de Steenwijkers de wedstrijd ook in de tweede helft naar hun hand zetten. Bas Flobbe werd diep gestuurd en stifte de bal over de Friese doelman heen: 2-1. De laatste 5 minuten gaven de roodgroenen uit het Noorden nog even flink gas en probeerden iets te forceren. Er ontstond echter veel ruimte, waar Bas Holleboom dankbaar gebruik van maakte en de bal eveneens over de doelman stifte: 3-1.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top