logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 verslaat FC Zuidlaren

d’Olde Veste’54 verslaat FC Zuidlaren

Nieuwsbericht

Na de gewonnen oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag sleepte het eerste selectieteam ook drie punten uit de tweede oefenpartij. In een degelijke wedstrijd versloegen de blauwgelen hun tegenstander uit Zuidlaren met 4-0. Doelpuntenmakers waren Menno van Dam (penalty), Leon Kerstma, Edwin Maters en Stefan Koppers. Hoofdtrainer Arno Hoekstra was best tevreden met het spel van zijn team, met name in de eerste helft. “We hebben veel kansen gecreëerd. Het is jammer dat we ze niet allemaal hebben benut,” aldus Hoekstra.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top