logo Olde Veste
Oefenwedstrijd: d’Olde Veste – Leeuwarder Zwaluwen

Oefenwedstrijd: d’Olde Veste – Leeuwarder Zwaluwen

Nieuwsbericht

Aankomende zaterdag speelt de eerste selectie van d’Olde Veste een oefenwedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen. Het team van Arno Hoekstra is begonnen aan het nieuwe seizoen, ditmaal in de Eerste Klasse E Noord. Op 1 september start de hoofdmacht de competitie tegen Oranje Nassau in Groningen. 8 September zal de eerste thuiswedstrijd van het seizoen plaatsvinden. Maar ook tijdens oefenwedstrijden is het fijn als er supporters langs de kant staan, dus kom gerust kijken! Om 14.30 is de aftrap, tot dan!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top