logo Olde Veste
Uitslagen bekerwedstrijden d’Olde Veste 2, A1 en B2

Uitslagen bekerwedstrijden d’Olde Veste 2, A1 en B2

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag waren de eerste bekerwedstrijden voor een aantal teams van onze club. Het eerste elftal ontving v.v. Emmen 1; het verslag met video en foto’s kunt u onder dit bericht vinden.

Lof voor Peter Pot en zijn mannen
D’Olde Veste 2 reisde af richting Surhuisterveen waar het speelde tegen ’t Fean’58. Het elftal kreeg veel lof vanuit Friesland, zo blijkt op de website van ’t Fean:

De tegenstander bleek een prima draaiend en gretig spelend elftal te zijn met voornamelijk jonge spelers. Uitgezonderd in de zesde minuut toen een verdediger van d’ Olde Veste ’54 bijna in eigen doel kopte (lat), hoefde keeper Richard Strijker nauwelijks in actie te komen. De gasten namen het initiatief en via Rick van Oudheusden en Yannick Kattenberg stond bij rust een 0-2 voorsprong op het scorebord. Na rust werd de voorsprong uitgebouwd door uitblinker Daan Flobbe en invaller Ben van Dam (0-4). Auke van der Wal wist de eer te redden voor de blauwhemden door uit de rebound de bal binnen te schieten (1-4).

Op het nippertje voor A1
De A1 ging op bezoek bij SVN Nijeveen. Ondanks dat er veel vaste basisspelers afwezig waren, wist Olde Veste een 4-1 voorsprong op te bouwen. Maar SVN bleek over een geweldige portie veerkracht te beschikken en kwam door fouten in de defensie van d’Olde Veste terug naar 4-4. Ondanks het zeer matige spel werden de drie punten toch binnen gesleept door een winnende treffer van Robbert Bulsink 5-4.

B2
B2 speelde thuis tegen Steenwijk B1 en won met 6-3.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top