logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 verliest van Noordscheschut

Nieuwsbericht

vv d´Olde Veste 54´ 2 – Noordscheschut 2      1-3

Opstelling:
Doel: Stefan Moes
Verdediging: Paul Hilbink, Melvin Achter, Mick van de Knokke, Chiljon van Dalfsen.
Middenveld: Tieme Smook ©, Daan Flobbe, Clint Kruisweg.
Aanval: Bas Flobbe, Marne Bakker, Swen Kruisweg.

Wissels: Rick van Oudheusden, Bas Holleboom, Wilco Stevens.

De wedstrijd.
Olde Veste 2 trad aan om 12.00 uur op het hoofdveld van vv d’Olde Veste’54 tegen Noordscheschut 2. Noordscheschut staat bekend als een fysieke ploeg, en Olde Veste 2 moest dus de duels vermijden en voetballend de tegenstander kapot spelen.

1e Helft.
Olde Veste leek de eerste helft scherp en goed te beginnen.
Echter viel dit al snel weg en waren we in balbezit heel slordig en daardoor speelde wij Noordscheschut in de wedstrijd.
Noordscheschut rook dat er wat te halen viel en ging er zoals verwacht 100% voor met stevige duels.
Na een aanval over de linkerkant kwam de bal bij de 2e paal en leek het of de bal ingetikt kon worden, maar Bas Flobbe was net te laat om de bal tegen de touwen te schieten.
Olde Veste 2 kreeg een vrije trap op eigen helft door buitenspel van Noordscheschut.
De bal werd lang gegeven en de 2e bal werd verloren Noordscheschut had weer balbezit en gaf de lange bal naar voren de bal werd door gekopt en de aanvoerder van Noordscheschut kon 1op1 komen. De aanvoerder bleef rustig en legde de bal op zij en de nummer 8 van Noordscheschut kon de bal binnen tikken. 0-1

Ruststand 0-1

2e Helft.
Het was duidelijk dat het allemaal wat scherper moest en dat er veel nauwkeuriger om moest worden gegaan met het balbezit. De tweede helft begon Olde Veste 2 met één wissel: Wilco Steven kwam in het veld voor Clint Kruisweg. Noordscheschut ging op dezelfde manier verder in de tweede helft, met lange ballen en stevige duels. Olde Veste 2 had hier zichtbaar moeite mee. Nadat Bas Flobbe, volgens de scheidsrechter (De Heer O.P. Appèl), niet snel genoeg voor de bal wegliep bij een vrije trap van Noordscheschut voelde de scheidsrechter zich genoodzaakt om een gele kaart te trekken. Nog geen halve minuut en een woordenwisseling tussen Bas Flobbe en de heer O.P. Appèl later was ook de tweede gele kaart, en dus rood, een feit. Kort na de rode kaart kwam Rick van Oudheusden het veld in, in een poging de wedstrijd te doen kantelen. Het mocht echter niet meer baten: Noordscheschut maakte de 0-2 en 0-3 en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Bas Holleboom zette de 1-3 nog op het scorebord, maar tot een slotoffensief kwam het niet.
Het grootste dieptepunt van de wedstrijd moest nog komen. In de 88e minuut kwam het zelfs nog tot een vechtpartij. Nadat de gemoederen bedaart waren, besloot de scheidsrechter de wedstrijd definitief te staken. Een triest einde van een slechte wedstrijd van Olde Veste 2.

Volgende week zaterdag speelt Olde Veste 2 uit bij Blauw Wit ’34 2  om half 1. Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de mannen van Olde Veste 2.

Groet, Stefan en Daan

Zie hier de stand, uitslagen en het programma van de reserve Hoofdklasse A.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top