logo Olde Veste
Nieuwe kleedkamers geopend

Nieuwe kleedkamers geopend

Nieuwsbericht

Wethouder Peter van der Terp heeft zaterdagochtend de zes nieuwe kleedkamers bij d’Olde Veste’54 geopend. Samen met voorzitter Jan Broer ging hij onder een d’Olde Veste paraplu onder een douche van een kleedkamer om die in te wijden. ‘Met de nieuwe kleedkamers is onze accommodatie geheel op peil’, aldus voorzitter Jan Broer.

Vorig jaar werden de nieuwe kunstgrasvelden geopend en afgelopen jaar hebben vele vrijwilligers de bouw van de nieuwe kleedkamers mogelijk gemaakt. d’Olde Veste’54 heeft nu 18 kleedkamers en de beschikking over 6 velden, waarvan 2 kunstgrasvelden. Geheel volgens de normen van NOC*NSF.
‘Dit complex is onderdeel van de Groene Long en alles is klaar. Steenwijk mag hier best trots op zijn’, vervolgde Jan Broer, die de prettige samenwerking met de gemeente memoreerde. Ook was er dank aan buurman Steenwijker Boys, waar d’Olde Veste’54 vorig jaar gebruik mocht maken van de kleedkamers.

Peter van der Terp zei dat de gemeente niet zonder vrijwilligers kan. ‘Vrijwilligerswerk is eigenlijk onbetaalbaar en zorgt voor leefbaarheid en voor het in stand houden van voorzieningen. Wat hier gebeurd is: applaus voor jezelf.’

De accommodatie aan de Parallelweg is klaar. ‘Hier moeten jullie het mee doen, maar er staat nu ook wat moois.’ De gemeente gaat nu verder met andere sportaccommodaties, zoals in Vollenhove en Giethoorn.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top