logo Olde Veste
OV 1 tegen Noordscheschut

OV 1 tegen Noordscheschut

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 speelt zaterdag 8 september de eerste thuiscompetitiewedstrijd van het seizoen. Hieraan is ook de open dag van onze vereniging gekoppeld. Het wordt een gezellige dag, dus kom allen naar het sportcomplex.

De tegenstander is Noordscheschut en dat is geen onbekende voor ons. De club speelde jaren in de eerste klasse, maar vorig seizoen kwam het in de tweede klasse uit. Door het kampioenschap van vorig jaar zien we ze nu weer terug in de eerste klasse. In het seizoen 2010-2011 troffen beide ploegen elkaar in de eerste klasse district Noord. Thuis werd met 3-4 verloren en uit werd gelijk gespeeld. Eerder, in mei 2010, troffen beide ploegen elkaar tijdens de nacompetitie, toen d’Olde Veste’54 aan het langste eind trok: 5-3.

De cijfers wijzen dus uit: 19 doelpunten in 3 wedstrijden. Of dat een garantie is voor doelpunten komende zaterdag? Beide teams speelden altijd offensief. d’Olde Veste’54 heeft vertrouwen na de goede overwinning op Oranje Nassau afgelopen zaterdag en ongetwijfeld zal het gesteund worden door veel publiek.

Tot zaterdag!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top