logo Olde Veste
Peterson kandidaat bestuurslid d’Olde Veste’54

Peterson kandidaat bestuurslid d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Alfred Peterson is beoogd vicevoorzitter van voetbalvereniging d’Olde Veste’54. Hij heeft zich kandidaat gesteld voor de bestuursverkiezing tijdens de ledenvergadering op vrijdag 2 november. Hij zal Andries Huberts opvolgen, die met ingang van dit voetbalseizoen teammanager van het eerste selectieteam is.

Met Alfred Peterson heeft d’Olde Veste’54 een zeer ervaren bestuurder in huis. Alfred heeft jaren bij de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij gewerkt en was raadslid van de voormalige gemeente Steenwijk. Vervolgens was hij vier jaar gemeentesecretaris van Steenwijkerland en sinds 1 februari 2012 is hij één van de nieuwe leidinggevenden bij de provincie als hoofd Economie en Cultuur.

Alfred heeft al jarenlang een band met d’Olde Veste’54. Zelf heeft hij hier zijn wedstrijden gespeeld. Zijn zoon Simon heeft zijn gehele jeugd bij de vereniging gespeeld en Alfred is een trouwe supporter van de thuiswedstrijden van het eerste selectieteam. ‘Vanuit mijn ruime bestuurlijke ervaringen en mijn grote netwerk in Steenwijkerland verwacht ik een goede bijdrage te kunnen leveren om de club netjes en evenwichtig te besturen. Met ambitie maar ook met realiteitszin bij een club waar we trots op mogen zijn. Een club die naar mijn mening een zeer belangrijke maatschappelijke functie vervult in  Steenwijkerland. Het is een club waar ik zelf veel
plezier aan beleef, een club waar ik graag wat vrije tijd insteek’, zegt Alfred.

Naast Andries Huberts zal ook secretaris Gerard Bolding afscheid nemen. Zijn beoogde opvolger is Albert Houwer.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top