logo Olde Veste
Piet Timmerman promoot d’Olde Veste’54

Piet Timmerman promoot d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Piet Timmerman is terug van een onvergetelijke reis; hij mocht als VIP mee met het Nederlands Elftal naar Boedapest. ‘We hebben als 8 vrijwilligers van verschillende amateurclubs een onvergetelijke ervaring opgedaan. Als VIP-gasten van hoofdsponsor ING werden we door de KNVB volledig in de watten gelegd’, zegt Piet.

En Piet is een echte Olde Vestenaar en liet het niet na om onze club te promoten. Hij had in zijn koffer presentatiegidsen en voetbalkranten meegenomen en uitgereikt aan de bekende voetballers, zoals Dirk Kuijt, en andere gasten, zoals Jan Smit, voorzitter van Heracles.

Hieronder een fotoreportage van zijn reis.

kkdk

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top