logo Olde Veste
Stan en Jarno mee in de bus naar Winsum

Stan en Jarno mee in de bus naar Winsum

Nieuwsbericht

Stan Coelingh en Jarno ter Wisscha, spelers van de E2, mochten afgelopen zaterdag mee met de spelersbus naar Viboa – d’Olde Veste. De jongens hebben een heerlijke middag gehad! “Ik vond het echt leuk, alleen is het wel jammer de Olde Veste heeft verloren,” vertelde Stan. Tijdens de wedstrijd heeft hij goed op Rein Werumeus Buning gelet. “Want hij is ook centrale verdediger, net als ik.” Zijn vriendje Jarno keek voornamelijk naar Martijn Strijker. “Ik ben linksback, dus als ik goed op Martijn let, kan ik veel van hem leren,” bedacht hij.

 

 

Hoewel d’Olde Veste verloor, hadden Stan en Jarno het prima naar hun zin. Ze hebben heerlijk gevoetbald, de wedstrijd bekeken en hadden een zakje met wat lekkers voor in de bus. Die stemming in de bus terug naar Steenwijk was niet zo als tijdens de heenreis. De spelers van het eerste elftal boden hun excuses aan, maar de 9-jarigen vonden het niet erg. Zij vermaakten zich prima met een Voetbal International.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top