logo Olde Veste
Zaterdag 8 september: open dag

Zaterdag 8 september: open dag

Nieuwsbericht

Voetbalvereniging d’Olde Veste’54 houdt zaterdag 8 september haar traditionele open dag. Deze wordt gehouden tijdens de eerste thuiscompetitiewedstrijd van het eerste selectieteam. Dat is dit jaar op 8 september en Noordscheschut is de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Op deze dag zijn alle teams in actie in beker- of competitieverband.

Tussen 9.00 en 13.00 uur is er gelegenheid voor alle teams zich te presenteren op het hoofdveld, waar de teamfoto’s worden gemaakt. Tevens krijgen alle spelers de ledenpas uitgereikt, waarmee ze een attentie in de Olde Veste Shop mogen ophalen. d’Olde Veste’54 is een samenwerking met sponsor Visscher Sport aangegaan. Op vertoon van de ledenpas kan gebruik worden gemaakt van aanbiedingen van deze sportspeciaalzaak.

Tijdens deze dag is iedereen uit Steenwijk en omgeving welkom voor informatie en deel te nemen aan diverse spelonderdelen, zoals pannakooien, stropdas schieten, springkussens, doel schieten, enzovoorts. Een dweilorkest zal zorgen voor opzwepende muziek op het sportcomplex. ‘Het is een leuke manier om kennis te maken met de grootste sport- en voetbalvereniging van Steenwijkerland en te proeven aan de sfeer van onze club’, zegt Hetty Hanekamp, die samen met Johan Ent en Stefan Moes, deze dag heeft georganiseerd.

Afgelopen zaterdag zijn de zes nieuwe kleedkamers geopend door wethouder Peter van der Terp, waarmee het aantal kleedkamers op 18 komt en de accommodatie aan de Parallelweg helemaal up-to-date is. Deze dag is de gelegenheid om een kijkje te nemen.

Om 14.00 uur, een half uur voor aanvang het competitieduel tegen Noordscheschut, is er een ballonnenwedstrijd, waarmee deelnemers een mooie prijs kunnen winnen. Na afloop van het duel, om 16.15 uur is er een gezellige bijeenkomst in de kantine.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top