logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 boekt belangrijke overwinning

Nieuwsbericht

27 Oktober: d’Olde Veste’54 2 – The Knickerbockers 2: 7-2
3 punten! Niks meer niks minder was vandaag de doelstelling tegen de concurrent van dit moment.

Opstelling OV2:
Op doel:                             Tom Holleboom
Achter v.l.n.r.:                  Chiljon v. Dalfsen, Mick v.d.Knokke, Paul Hilbink, Stefan Bruinsma
Midden v.l.n.r.:               Daan Flobbe, Christian de Vries, Bas Holleboom
Voor v.l.n.r.:                     Rick van Oudheusden, Bas Flobbe, Wilco Stevens

Wissels:                              Ben van Dam, Sjoerd van Rheenen, Tieme Smook
Afwezig/gebl.:                 Melvin Achter, Lars Pen, Jonathan van Noorloos 

De 1e helft,
Zoals de meeste wedstrijden begonnen we ook vandaag sterker aan de wedstrijd. Aan strijd en beleving mocht het niet ontbreken deze wedstrijd.
Maar zoals de laatste weken vaker het geval is valt de goal niet snel aan de goede kant. Na slordig balverlies aan de rechterkant wordt de spits van TKB op maat bediend en schiet de 0-1 binnen.
Gelukkig gingen de koppies niet naar beneden en kwamen er grote kansen voor de 1-1 en gelukkig, oefening baart kunst. Vlak voor rust na een goede pass van Paul, kon Bas H. de bal binnen tikken.

De 2e helft
De scheids kon nog net fluiten voor de start van de 2e helft of hij lag al in het netje. Na een vlijmscherpe pass van Chiljon op Bas F. kon deze de bal afleggen op Daan en zorgde al snel voor een lichte opluchting.
2 minuten later zorgde Bas F. zelf voor het verlossende doelpunt en kon OV rustig de wedstrijd uitspelen.
Niks was minder waar. Sjoerd mocht zijn debuut maken en stond nog koud in het veld of kopte de bal binnen na een perfecte voorzet van Rick die zijn tegenstander regelmatig dol draaide.

Eindelijk klopte alles deze 2e helft en dit zorgde ervoor dat er nog een paar mooie combinaties en goals gemaakt/gescoord konden worden door nog een keer Bas F., een vrije trap van Paul en een goed schot van Christian.
Wel mocht TKB in de laatste minuut nog een keer scoren na randje buitenspel, maar desondanks mogen we zeer tevreden terug kijken op deze wedstrijd.

VOLGENDE WEEK:
Dinsdag 30-10 staat SC Angelslo 1 op papier! Een bekerwedstrijd thuis om 20:00uur. Deze tegenstander mag zijn borst goed nat maken, want we zullen het publiek zeker niet teleurstellen!

Uw verslaggever:
Chiljon van Dalfsen

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top