logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 lijdt duur puntenverlies

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag mocht Olde Veste 2 aantreden tegen het tweede elftal van Drachtster Boys. Voorafgaand aan de wedstrijd was het strijdplan simpel. Om aansluiting te houden moest er gewonnen worden. Helaas troffen wij een tegenstander die dit minstens zo graag wilde.
 
De beloofde druk naar voren werd niet collectief opgepakt. Ondanks een aantal mogelijkheden in de eerste fase van de wedstrijd, maakten de Drachtster Boys in de 11e minuut de 1-0. Een vrije trap belandde in de 16 meter, maar werd slap weggewerkt waardoor een tweede poging ontstond welke eenvoudig werd benut. Na de tegentreffer groeide Olde Veste in de wedstrijd. De opgevoerde druk leidde in de 45e minuut tot de gelijkmaker van Rick van Oudheusden. In de kluts wist Christiaan de Vries de bal voor de linker van Rick te krijgen.
 
In de tweede helft was het de bedoeling het spel van het einde van de eerste helft voort te zetten. Aanvankelijk leek dit goed te gaan door een aantal goede (kop)kansen. Als je ze zelf niet maakt, krijg je ze om de oren, wat in de 53e minuut dan ook gebeurde. Na eenvoudig balverlies was het Drachtster Boys dat snel schakelde, waarmee ze de tweede goal eenvoudig bij konden schrijven. Na deze goal was er een opleving met een aantal goede moglijkheden, maar de overtuiging ontbrak. In de fase waarin het zou moeten gebeuren wist de tegenstander helaas uit een corner tot scoren te komen. In de 88e minuut maakte Bas Holleboom de 2-3 door op voorzet van Clint Kruisweg met het hoofd te scoren.
 
Ondanks de wil om te voetballen kwam het er net als de afgelopen week niet uit. De competitie is nog lang, maar als we wat willen, moeten we niet te veel punten verliezen.
 
Opstelling:
Doel: Tom Holleboom
Verdediging:Chiljon van Dalfsen (Ben van Dam 73), Mick van der Knokke (Melvin Achter 46), Paul Hilbink, Stefan Bruinsma
Middenveld: Daan Flobbe, Bas Flobbe, Bas Holleboom
Aanval: Clint Kruisweg, Rick van Oudheusden, Christiaan de Vries (Wilco Stevens 46)

Wedstrijdverslag geschreven door:
Tieme Smook 
Lars Pen 
 
A.s. zaterdag 13 oktober spelen wij om 12.15 uur uit tegen ONS Boso Sneek 2. Wij gaan er alles aan doen om 3 punten mee te nemen naar Steenwijk.
 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top