logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 verliest in Sneek

Nieuwsbericht

Voor het beloftenteam stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen ONS BOSO Sneek op het programma. Het was voor beide teams al weer even geleden dat er was gewonnen. Dat het een mooi duel om 3 punten zou gaan worden stond wel vast.

Vanaf het eerst fluitsignaal zaten de Steenwijkers dan ook kort op de tegenstander. Het eerste kwartier had ONS dan ook weinig in te brengen, maar echt grote kansen leverden de combinaties van Olde Veste ook niet op. Daarna kwam ONS beter in hun spel en moest doelman Tom Holleboom tweemaal goed ingrijpen om een treffer te voorkomen. In deze fase kwam Olde Veste niet verder dan een kopbal van Wilco Stevens en enkele afstandsschoten. Helaas ging het vlak voor rust toch nog mis. De aanvoerder van Sneek kwam vrij voor de keeper, die hem eerst nog goed leek af te stoppen, maar de hulp van de overige verdedigers kwam te laat, 1-0 voor Sneek. Nog niet bekomen van de 1-0 speelde Sneek zich andermaal goed vrij voor de keeper en lag op slag van rust ook nog de 2-0 in het net, een grote domper dus.

In de 2e helft begonnen de blauwgelen beter te voetballen, het spel speelde zich nu ook meer op de helft van de Friezen af. Dit leidde al snel tot de 2-1, een voorzet van Stefan Bruinsma werd door Christian de Vries aangenomen en met de punt van de schoen binnen getikt. Dit was net wat OV nodig had. De druk op de tegenstander bleef groot en het leek een kwestie van tijd tot de gelijkmaker genoteerd kon worden. Maar toch wist de tegenstander dit tegen te gaan. Uit een hoekschop kon de thuisclub voor de derde maal juichen. Het geloof bij de mannen van Peter Pot was verdwenen en de wedstrijd gespeeld. Tom Holleboonm wist nog een onterechte, maar goed genomen strafschop te keren, desondanks liep de score in de slotfase nog op tot 5-1. OV2 heeft nu 2 weken de tijd, volgende week is er geen competitieronde, om zich hiervan te herstellen.

Opstelling: Tom Holleboom, Stefan Bruinsma (Ben van Dam), Paul Hilbink, Mick van der Knokke, Chiljon van Dalfsen, Daan Flobbe, Bas Holleboom, Christian de Vries, Wilco Stevens, Bas Flobbe en Swen Kruisweg.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top