logo Olde Veste
Geslaagden pupillenscheidsrechter

Geslaagden pupillenscheidsrechter

Nieuwsbericht

Op vrijdag 5 oktober zijn 17 spelers, 16 van d’Olde Veste’54 en 1 van Old Forward geslaagd voor de pupillenscheidsrechterscursus die onder leiding stond van docent KNVB Jan Hooge.

Op vrijdag 21 september is met name het theorie gedeelte behandeld en is de veldherkenning uitgelegd. Op de laatste avond werden er 2 competitiewedstrijden door de aankomende scheidsrechters gefloten tussen Olde Veste F6- SVN 69 F5 n Olde Veste E9 – SNV’69 E4.  

De spelers slaagden allen voor de praktijktoets en aansluitend ook voor het theoriegedeelte.

Jan Hooge reikte allen de  badge uit, het certificaat en Jeugdvoorzitter Theo Heegsma bedankte Jan Hooge voor deze cursus en Johan Dolstra voor het organiseren van deze cursus. Namens Olde Veste werd een attentie aangeboden aan Jan Hooge.

De spelers kregen allen een Olde Veste stopwatch. 

De geslaagden: OFW: B. Boelsen. Olde Veste: H. Buiter, A. Donkers, N en T. van Harten, N. Hellinga,F. Hesse, J.Koppers, N. van Uden, J. en J Zwoferink, E. Reekers, N. Damhuis, K. Jansen, J. Looijenga, J. Zandbergen en S. Khonti.

 

Johan Dolstra


 


 


Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top