logo Olde Veste
Sharon Bruinenberg speelt met Oranje in regio

Sharon Bruinenberg speelt met Oranje in regio

Nieuwsbericht

Sharon Bruinenberg uit Steenwijk, vorig jaar uitkomend voor d’Olde Veste’54 C1, behoort tot de definitieve selectie voor het EK-kwalificatietoernooi voor vrouwen onder 17 jaar in eigen land. Het Nederlands voetbalelftal voor speelsters onder 17 jaar komt zaterdag 20 oktober in Meppel voor het eerst in actie tijdens dit toernooi. Op het hoofdveld van MSC is dan om 14.30 uur Montenegro de tegenstander.

Sharon Bruinenberg maakte deze zomer de overstap van het Steenwijkse d’Olde Veste’54 C1 naar het Beloftenelftal van PEC Zwolle.

Oranjebezoekers kunnen in Meppel kennismaken met een nieuwe lichting Speelsters onder 17. Nadat de vorige equipe van KNVB-coach Maria van Kortenhof uiteindelijk geen EK-kwalificatie kon afdwingen, wacht nu een nieuwe kans. Nederland speelt als gastland in groep 8 tegen de leeftijdsgenoten uit Montenegro (zaterdag 20 oktober om 14.30 uur bij MSC in Meppel), Kazachstan (22 oktober bij DIO Oosterwolde) en Oekraïne (donderdag 25 oktober om 15.00 uur bij MSC in Meppel). Het doel is een plek in de tweede kwalificatieronde, de zogenaamde Eliteronde, die in het voorjaar van 2013 op het programma staat, om vervolgens plaatsing voor de eindronde veilig te stellen. Deze EK-eindronde, het ‘UEFA European Women’s Under-17 Championship’, vindt plaats van 25 tot 28 juni in 2013 in het Zwitserse Nyon.

Kaarten (hoofdtribune  € 3,-, overige kaarten € 2,-) zijn verkrijgbaar in
het clubhuis van MSC Meppel. Bij een afname van minimaal tien kaarten, kosten
de kaarten slechts € 1,-  per persoon. Kaarten zijn ook te reserveren via info@mscmeppel.nl.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top