logo Olde Veste
Sharon wint weer met Oranje

Sharon wint weer met Oranje

Nieuwsbericht

Een blije Sharon (nr. 15).

Sharon Bruinenberg, vorig jaar speelster van C1 van d’Olde Veste’54, heeft maandagavond in Oosterwolde met het Nederlands Elftal meisjes onder 17 jaar, de tweede overwinning in de kwalificatiereeks behaald. In tegenstelling tot zaterdag tegen Montenegro, kwam Sharon maandagavond tegen Kazachstan wel in actie. In de 50e minuut viel ze in als mid-mid. Toen was de stand tegen Kazachstan al 8-0. Sharon gaf twee assists en uiteindelijk won het Nederlands Elftal met 11-0. Komende donderdag speelt het team bij MSC om 15.00 uur tegen Oekraïne.
Montenegro won maandag verrassend met 1-0 van Oekraïne.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top