logo Olde Veste
Agenda en beleidsplan algemene ledenvergadering

Agenda en beleidsplan algemene ledenvergadering

Nieuwsbericht

Komende vrijdag is de algemene ledenvergadering. Op de agenda staat naast de bestuursverkiezing ook de vaststelling van het beleidsplan 2012-2017. Geïnteresseerden kunnen het gehele beleidsplan hier downloaden.

De kern van het plan staat in de hoofdstukken 5 en 6. Iemand die vooral geïnteresseerd is in de uitgangspunten en hoofdlijnen van het voorgenomen beleid kan zich tot die hoofdstukken beperken. De hoofdstukken 1 t/m 4 bevatten inleidingen, analyses en inventarisaties. Hoofdstuk 7 beschrijft de huidige bestuurlijke organisatie, terwijl in de hoofdstukken 8 en 9 de uitwerking van het beleid wordt weergegeven in de vorm van doelstellingen en concrete activiteiten.

Hieronder is de uitnodiging voor de ledenvergadering:

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top