logo Olde Veste
Gedragsregels

Gedragsregels

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 is een grote en levendige vereniging met een sociale inslag en een grote diversiteit aan doelgroepen. De organisatie staat als een huis, de accommodatie is op orde en in sportief opzicht vervult de vereniging inmiddels een voorbeeldfunctie in Noord-Nederland.

d’Olde Veste’54 is niet zomaar een club, maar een vereniging die in vele opzichten uniek is. En dat laatste gaat veel verder dan de sportieve doelen en ambities. Dan heb je het vooral over de cultuur en de sociale waarden, die tot uiting komen in de kernwaarden van de vereniging:

Respect, saamhorigheid en professionaliteit.

Iedereen kent wel het liedje ‘Zo zijn onze manieren’.. Afspraken en gewoonten van onze vereniging zijn er vaak ingeslopen en zijn niet vastgelegd. Of deze afspraken nageleefd worden is dan ook sterk afhankelijk van de normen van de spelers, coaches, ouders en alle anderen die bij de vereniging betrokken zijn. Pas als gedragsregels vastgelegd zijn kun je mensen aanspreken op hun gedrag. Dit heeft geleid tot deze gedragscode die we in de praktijk willen hanteren en als leidraad willen gebruiken om goed met elkaar om te gaan. Ook is het bedoeld voor onze leden en andere belanghebbenden bij onze vereniging om hierin terug te vinden wat er van haar/hem verwacht wordt maar ook wat zij/hij van de vereniging mag verwachten. We hebben tenslotte te maken met een groot aantal mensen op een klein terrein, in een relatief kleine omgeving waar de opvatting van individuen over de wijze waarop je met elkaar omgaat niet voor iedereen dezelfde zijn. Daarom vinden we het als voetbalvereniging belangrijk deze vast te leggen in een document.

Dit document is in zijn geheel te lezen op deze speciale pagina.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top