logo Olde Veste
In memoriam Ger Berends

In memoriam Ger Berends

Nieuwsbericht

Ger Berends is zondagmorgen thuis onwel geworden en overleden. Hij mocht maar 51 jaar oud worden. Hij laat 2 zonen achter.

Ger is jarenlang één van de gezichten geweest, die zich bezig heeft gehouden met de keeperstrainingen, van jong tot oud, jongens en meisjes/dames. Hij heeft dit werk altijd, ruim 10 jaar, met groot plezier gedaan.

Ger heeft samen met Frans Nijstad de keeperstrainingen een gezicht gegeven. En ervoor gepleit dat de keeperstrainingen niet in een donker hoekje op het complex werden gedaan, maar evenals de teamtrainingen een vaste plek moesten hebben op het complex.

Ger was met name de laatste jaren druk bezig de jongste keepers, E- en F-keepers, de eerste aspecten van het keepersvak bij te brengen. Een aantal selectiekeepers van jeugdteams hebben Ger daarbij geholpen. Ron Knoops heeft hem sinds vorig jaar daarbij wekelijks geholpen.

Behalve de keeperstrainingen was hij vele jaren enthousiast leider van jeugdteams waarin zijn zoon Tim speelde.

d’Olde Veste’54 is Ger veel dank verschuldigd voor het mooie werk wat hij gedurende vele jaren heeft gedaan.

Op donderdagmorgen 22 november heeft de afscheidsdienst met aansluitend de crematie van Ger in Zwolle plaatsgevonden. Het is een druk bezochte dienst geweest, waarbij Benno Hellinga het levensverhaal van Ger deed met een lach en een traan.

Ger, onze ruwe bolster, maar met een goed hart.

Ger:  Rust zacht.


Ger staat rechts op de foto.

Jeugdcoördinator Johan Dolstra

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top