logo Olde Veste
Geslaagde karaoke

Geslaagde karaoke

Nieuwsbericht

De karaoke afgelopen zaterdag was geslaagd. Na een moeizaam begin werd er begonnen door Bas Helweg met een moppensessie. Direct daarna werd er samen met Rein Weremeus Buning een stevige rap ingezet.

Hierna werd door de 1e selectie een samenzang ten gehore gebracht.

Er werd door diverse mensen leuk gezongen en vooral de Zuiderzee Ballade, gezongen door het duo Koop Bakker en Feije Meijer was één van de kanshebbers voor de gouden microfoon.

Maar de jury was van mening dat er een jongeman was die in aanmerking als winnaar. Hij werd opgegeven door zijn “vrienden” zonder dat hij dit wist en werd voor de leeuwen geworpen met het liedje “De Clown”van Ben Cramer.

Zijn naam is  Bas Flobbe en hij is de winnaar van Karaoke 2012 en hij ging met de gouden microfoon naar huis. (Helaas is er geen foto van)

Na de karaoke was het nog lang gezellig aan de parallelweg. Namens de supportersclub iedereen bedankt voor hun inzet om deze
avond een geslaagde avond te maken.

Hans Franken

Hieronder een impressie van deze avond:

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top