logo Olde Veste
Greenteam van start

Greenteam van start

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft een greenteam in het leven geroepen. Jonge leden van de vereniging, spelers van D2 en D3 en een aantal meisjes, werken vrijwillig mee aan het schoonhouden van een aantal straten in de directe omgeving van het sportcomplex. Woensdagmiddag was de start bij het clubgebouw aan de Parallelweg.

Door het inzetten van een greenteam wil de voetbalvereniging haar maatschappelijke betrokkenheid tonen. Samen met de gemeente Steenwijkerland zet zij zich in voor een schonere buurt. Wethouder Jos van den Nouland stimuleert het initiatief en hoopt dat andere verenigingen het goede voorbeeld volgen. ‘De gemeente kan het niet alleen. Samen kunnen we zorgen voor een schone en veilige omgeving. Ik vind jullie helden’, zei de wethouder woensdagmiddag.

Het greenteam gaat een aantal straten in de buurt van het clubgebouw schoonhouden. Eens per maand verzamelen zij afval aan de Parallelweg, een gedeelte van de Gagelsweg en het Slingerbos. De gemeente voorziet het team van de nodige materialen, zoals hesjes en afvalprikkers.

Hieronder een foto-impressie:

 
  
Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top