logo Olde Veste
Middenstip ‘weer terug’

Middenstip ‘weer terug’

Nieuwsbericht

Voorzitter Jan Broer toont hier ‘de middenstip’. Hij ontving deze op zaterdagavond 10 november in een bomvol Rabo Theater De Meenthe, waar het feest van de 100-jarige buurvereniging vv Steenwijk werd gevierd. Tussen de korte toespraken door was er alleen maar ruimte voor cabaret. En ja, vv Steenwijk is positief jaloers op de fraaie kunstgrasvelden aan de Parallelweg.
Huishoudster ‘Truus’ vond het tijd om de d’Olde Veste’54 en Steenwijker Boys te laten schrikken. ‘We hebben vandaag de middenstip eruit gehaald. Hebben jullie dat niet gemerkt?’ Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 niet tijdens de 5-1 overwinning op CVVB. Hoe dan ook, het was deze feestavond volgens Truus een prima gelegenheid om de middenstip terug te geven.

Het genodigde bestuur van d’Olde Veste’54 werd naar voren geroepen om de middenstip in ontvangst te nemen. Hetheeft een plekje gekregen in de bestuurskamer.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top