logo Olde Veste
Onderscheidingen voor Andries Huberts en Gerard Bolding

Onderscheidingen voor Andries Huberts en Gerard Bolding

Nieuwsbericht

Andries Huberts en Gerard Bolding werden tijdens de ledenvergadering vrijdagavond onderscheiden. Andries Huberts trad als vicevoorzitter af en werd voor zijn vele verdiensten voor de vereniging benoemd tot erelid.

Huberts was vele jaren jeugdcommissielid, leider bij de jeugd en van het eerste selectieteam, scheidsrechter en is jarenlang bestuurslid geweest. Hij trad af, omdat hij
voorgedragen is voor een bestuursfunctie van KNVB district Noord. Huberts is het 3e erelid. Eerder waren Jack Klaster en Klaas Hoekstra tot erelid benoemd.

 

 

Gerard Bolding nam afscheid als secretaris. Hij werd vrijdagavond gehuldigd tot lid van verdienste. Bolding is al meer dan 40 jaar lid en heeft vele functies vervuld: redacteur van het clubblad, leider, wedstrijdsecretaris en secretaris.

 

 

 

Andries Huberts wordt opgevolgd door Alfred Peterson. Albert Houwer is gekozen tot secretaris.

 

 

 

 

 

Verder werden jubilarissen gehuldigd. Alex Bergsma, Jos Debreczeni, George Huisman en Rik Timmerman zijn 25 jaar lid.

 

 

 

 

 

Hendrik Jan Doorten, Bram Mulder en Jan Vis zijn 40 jaar lid.

 

 

 

Tijdens de ledenvergadering werd het beleidsplan 2012-2017 vastgesteld. De vereniging telt momenteel 981 leden en verwacht dit seizoen de magische grens van 1000 te overschrijden. ‘Dat is geen doel op zich. Het is een uitdaging om zo’n grote vereniging op een goede en nette manier te besturen, want iedereen moet er plezier aan beleven’, aldus voorzitter Jan Broer.

De vereniging is divers: prestatiegericht, recreatief voetbal, alle leeftijden, een grote dames/meisjesafdeling en er komt binnenkort een G-team. ‘d’Olde Veste’54 is er voor iedereen. We zijn dus divers, maar we zijn wel een eenheid. Een eenheid in verscheidenheid en dat is het clubgevoel.’

Het motto is Da’s nou d’Olde Veste: dynamisch (bewegen, met de tijd mee gaan),
ambitieus (presteren) en sociaal (meedoen en maatschappelijk verantwoorde activiteiten). ´Het gaat meer dan alleen maar om het spelletje op zich. We hebben een belangrijke maatschappelijke rol en betekenis in Steenwijk en omgeving.

Zo´n grote vereniging kan bogen op zo´n 300 vrijwilligers. ´Die moeten we allemaal koesteren. Iedere vrijwilliger is belangrijk en is de kern en de kracht van de club.´ Daarom is een speciale vrijwilligerscommissie opgericht.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top