logo Olde Veste
Techniektrainingen

Techniektrainingen

Nieuwsbericht

Op woensdag 21 november is voor de E9, E8, E7, E6, E5 en ME1 een voorbeeldtraining techniektraining gehouden.

De training werd verzorgd door de trainers werkzaam in de E- en F-pupillen van d’Olde Veste’54, CIOS  en de leerlingen die een maatschappelijk stage lopen bij d’Olde Veste’54. In totaal 20 trainers.

Ruim 50 jongens en meisjes hebben onder leiding van Geert Jan de Grip (KNVB clubcoach) en Erik Nieuwenhuis ( techniek trainer d’OldeVeste’54) een 6-tal oefenvormen getraind van 18.45 tot 19.45 uur.

Het doel van deze training was om trainers bij te scholen, eenvoudige maar gevarieerde  oefeningen neer te zetten in combinatie met een stukje techniek. En alles met de bal.

Gelet op de reacties van vele ouders aan de kant, de spelers en ook de trainers, is dit een zeer geslaagde avond geweest die over een paar maanden een vervolg zal krijgen. Na afloop hebben de trainers de avond kort nabesproken.

Bij aanvang van de training werd op het gehele complex 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de zondag overleden Ger Berends.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top