logo Olde Veste
Arno Hoekstra tekent bij

Arno Hoekstra tekent bij

Nieuwsbericht

Hoofdtrainer Arno Hoekstra van d’Olde Veste’54 heeft een jaar bijgetekend en zal dus tot de zomer van 2014 de hoofdmacht trainen. Arno Hoekstra is met het vierde seizoen als hoofdtrainer bij de Steenwijker voetbalclub bezig; daarvoor was hij assistent trainer. ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij deze club. De doelstelling is hoofdklasse en we zijn momenteel goed bezig. Er zit nog rek in deze jonge groep, die alsmaar volwassener wordt. Bovendien hebben het team en het bestuur aangegeven op deze
voet verder te willen’, zegt Hoekstra.

Niet alleen de prestatiegerichte ambities van d’Olde Veste’54 spreekt Hoekstra aan. ‘Als ik zie wat in de afgelopen zes jaren is veranderd en bereikt. Het ledenaantal, de accommodatie, de pr rondom de club, er is veel dynamiek en dat spreekt me aan.’

Hoekstra wil met zijn team prijzen pakken. ‘We hebben vorig jaar in district Oost veel geleerd en ondanks de pech van veel blessureleed hebben we de beste prestatie geleverd. Dit jaar gaat lekker, vooral de laatste weken. We willen goed voetbal spelen en het publiek vermaken en uiteindelijk prijzen pakken.’

Dirk Gerrits van Bestuursgroep Technische Zaken van d’Olde Veste’54 is content met de contractverlenging. ‘Iedereen is tevreden over het functioneren van Arno Hoekstra. Hij heeft een professionele werkwijze en is gedreven. Ik durf te beweren dat hij één van de beste trainers van Noord-Nederland is. Daarnaast is er een goede klik met de spelersgroep, die graag met hem verder wil.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top