logo Olde Veste
Dinerbon voor 350 vrijwilligers

Dinerbon voor 350 vrijwilligers

Nieuwsbericht

Vanavond krijgen de vrijwilligers van onze vereniging als dank voor hun inzet voor d’Olde Veste’54 in het afgelopen jaar een kerstbrood.

Daarnaast krijgen zij ook een vrijwilligerspas, waarmee diverse aanbiedingen en acties krijgen aangeboden. Vanavond krijgen zij een dinerbon ter waarde van € 15,- te besteden bij restaurant Woody’s House, één van de sponsoren van d’Olde Veste’54.

‘Zo vlak voor de Kerst leek dit ons een leuke extra verrassing voor alle vrijwilligers’, zegt Teun Grasmeijer van de vrijwilligerscommissie. ‘Een mooi bedrag en een prachtig gebaar van een meedenkende sponsor.’ In totaal krijgen 350 vrijwilligers een pas. Met deze pas kunnen zij ook profiteren van de maandelijkse aanbiedingen van Visscher Sport en de Olde Veste Shop.

Op de foto links Peter Zandbergen van Woody’s House en Teun Grasmeijer, voorzitter van de vrijwilligerscommissie.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top