logo Olde Veste

d’Olde Veste 2 deelt punten in Assen

Nieuwsbericht

Voor de mannen van het tweede stond afgelopen zaterdag het traditioneel mooie potje tegen ACV op het programma. Een team dat net als OV graag wil voetballen en uit veelal jonge spelers bestaat.

Christiaan de Vries
 
Het plan was om vanaf de eerste minuut met minstens zoveel inzet te spelen als afgelopen week in de beker en dan moesten de 3 punten mee naar Steenwijk genomen kunnen worden. Maar het was ACV dat beter aan de wedstrijd begon, het had meer balbezit zonder dat het grote kansen opleverde. Halverwege de eerste helft ging de wedstrijd steeds meer gelijk op, er ontstond meer en meer een voetbalgevecht op het middenveld. Omdat ook het gras niet geweldig was ontstond er nauwelijks een kans op doel. Het was dan ook niet verassend dat het bij rust nog steeds 0-0 stond.
 
In de rust werden de mannen nog eens flink opgepept om er de 2e helft nog een schepje bovenop te doen, de tegenstander daarentegen besloot om van shirt te veranderen om zo OV2 te verrassen. In het begin van de 2e helft leverden een halve kans voor Wilco en een geblokte uittrap van de doelman van ACV via de kluts helaas geen goal op. Aan de andere kant stond Tom prima in de weg bij een toevallige kans voor de Assenaren. Veel meer gebeurde er niet in de 2e helft. ACV verzamelde nog wel een aantal gele kaarten waar vandaag Daan opvallend vaak het slachtoffer van was. Een schot in de blessuretijd van dezelfde Daan kon nog maar ternauwernood via de lat worden overgetikt door de doelman, anders had OV2 ook nog de 3 punten mee kunnen nemen naar Steenwijk. Zo eindigde de wedstrijd als hij begon in 0-0.
 
Opstelling: Tom Holleboom, Stefan Bruinsma, Paul Hilbink, Sjoerd van Rheenen, Chiljon van Dalfsen, Mick van der Knokke, Daan Flobbe, Bas Holleboom, Wilco Stevens, Melvin Achter (Lars Pen), Christian de Vries.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top