logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 1 wint Kerstzaalvoetbaltoernooi

d’Olde Veste’54 1 wint Kerstzaalvoetbaltoernooi

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 1 heeft het kerstzaalvoetbaltoernooi van de Steenwijker Boys gewonnen. In de finale tegen De Blesse was het superieur. De einduitslag was 8-0 en zo’n hoge score in een finale is nog nooit voorgekomen.

 

Al na 6 minuten stond het al 3-0 door doelpunten van Edwin Maters, Tim Grasmeijer en Erwin van Luik. Daarna scoorden Edwin Maters, Erwin van Luik, Yannick Kattenberg, Paul Hilbink en Tim Grasmeijer.

Doelman Richard Strijker was de minst gepasseerde keeper. Voor het derde achtereenvolgende jaar. Hij hield de nul, vorig jaar kreeg hij één doelpunt tegen en twee jaar geleden hield hij ook de nul.

Bijzonder in de finale was de strijd tussen de broertjes Erwin van Luik en Wilko van Luik van De Blesse, de laatstgenoemde werd uitgeroepen tot Speler van het toernooi.

Derde werd Olyphia, vierde Old Forward. d’Olde Veste’54 2 deed goed mee. In de kleine finales strandde het tegen d’Olde Veste’54 1 (0-3).

Meer foto’s staan in het fotoalbum.

Hieronder een videoverslag van de finale door Mandemoltvproducties:

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top