logo Olde Veste
Huldiging 1000e lid uitgesteld

Huldiging 1000e lid uitgesteld

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 zou komende zaterdag vlak voor de wedstrijd van het eerste selectieteam tegen VEV’67 haar 1000e lid huldigen. Door de algehele afgelasting door de KNVB in verband met het overlijden van grensrechter Richard van Nieuwenhuizen, is deze huldiging uitgesteld tot een nader te bepalen datum. ‘Het had voor d’Olde Veste’54 een feestelijke dag moeten worden. Want niet alleen onze duizendste lid zou worden gehuldigd, ook vier meidenteams die kampioen konden worden. Twee meidenteams, MC1 en MD1, werden afgelopen zaterdag al kampioen en twee meidenteams, MB1 en ME1, zouden komende zaterdag grote kans maken om kampioen te worden. Vier meidenteams tegelijk kampioen is toch wel uniek en daar wilden we komende zaterdag ook aandacht aan schenken’, aldus voorzitter Jan Broer.

Uiteraard staat het bestuur achter het besluit van de KNVB.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top