logo Olde Veste
Nieuwe shirtsponsors

Nieuwe shirtsponsors

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft twee nieuwe shirtsponsors: Accrete en Telecombinatie Steenwijk.

Accrete is shirtsponsor geworden van het F2-team. Erna Mastenbroek ontving zaterdag 1 december hiervoor een bos bloemen van Harry van Dalfsen, voorzitter van
Bestuursgroep Commerciële Zaken, in het bijzijn van de voetballertjes en hun
leiders.

Accrete biedt christelijk onderwijs en kinderopvang onder één dak. Accrete is een christelijke vereniging van 17 onderwijskundige kindcentra die opvang en basisonderwijs biedt aan kinderen van 0 – 12 jaar in de Kop van Overijssel.

Naast het aanbod aan onderwijs bied Accrete ook kinderopvang. Accrete zorgt voor een sfeer van veiligheid en vertrouwen en biedt een doorgaande ontwikkelingslijn in het opvoedings-, spel en leeraanbod aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar van ‘s morgens 7.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur.

Er zijn 3 vormen van kinderopvang: voor- en tussenschoolse
en buitenschoolse opvang.

Bij de voorschoolse opvang worden de kinderen opgevangen door professionele pedagogische medewerkers. Zij begeleiden de kinderen naar de klassen zodat ze veilig aankomen.
Bij tussenschoolse opvang worden de kinderen tussen de middag opgevangen door ‘ overblijfouders’ die allemaal geschoold zijn.

De buitenschoolse opvang richt zich op de invulling van de vrije tijd van kinderen. Accrete biedt een huiselijke sfeer waar ze lekker (buiten) kunnen spelen of deelnemen aan een activiteit. De kinderen hebben een grote inbreng in het bedenken van wat ze willen doen: deelnemen aan een activiteit of gewoon lekker spelen. Naast de verschillende activiteiten biedt Accrete ook arrangementen zoals bijvoorbeeld zwemles en muzieklessen.

Voor meer informatie: www.accrete.nl.

Telecombinatie Steenwijk is shirtsponsor van A2 geworden. Zaterdag 1 december ontving eigenaar Jean Paul Schemmekes, door de klanten JP genoemd (tweede van rechts), een bos bloemen van Mans Loman, van Bestuursgroep Commerciële Zaken, geheel links.

Het logo staat op de achterzijde van de shirts, dus even omdraaien.

Telecombinatie aan de Markt in Steenwijk is sinds september 2012 compleet vernieuwd. Telecombinatie is in 2009 gestart en na drie jaar was het tijd voor een nieuwe inrichting. De vernieuwing kwam tot stand dankzij steun van vele providers: Telfort, KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Sizz. Het was ook de gelegenheid om de gehele huisstijl van Telecombinatie door te voeren.

‘We hebben ontzettend veel te bieden omdat we dus samenwerken met vele providers. Dus er is altijd een mobiel op maat: prepaid of abonnement, geheel afgestemd op de wensen van de klant’, zegt JP.

Voor meer informatie: www.telecombinatie.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top