logo Olde Veste
Oliebollenactie bij OV voor goede doelen

Oliebollenactie bij OV voor goede doelen

Nieuwsbericht

Na het succes van voorgaande jaren zal er ook dit jaar een oliebollenactie worden gehouden. Op 31 december zullen vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk en Goal4Kids weer proberen zoveel mogelijk oliebollen aan de man/vrouw te brengen.

Zoals gebruikelijk zal de opbrengst weer ten goede komen aan het goede doel. Het clubgebouw van voetbalvereniging d’Olde Veste’54 aan de Parallelweg zal dit jaar op de laatste dag van het jaar weer het centrale punt zijn. Vandaar uit worden de oliebollen rondgebracht en kan men ook zelf de bestelling ophalen. De kosten zijn dit jaar weer 10 naturel oliebollen voor 6,- euro, terwijl € 6,50 voor 10 krentenoliebollen in rekening wordt gebracht.

Voor informatie en bestellingen kan men ook terecht op de internetsites www.goal4kids.nl of www.steenwijk.gkv.nl/

Goede Doelen

Zowel de vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk als die van de Stichting Goal4Kids ondersteunen jaarlijks een goed doel. Zo is het leuk te weten dat als u in de voorgaande jaren oliebollen heeft besteld, u een bijdrage heeft geleverd aan een waterput in Chilonga (Malawi).

De vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk zullen ook dit jaar de opbrengst aan het Malawi project schenken. Johannes en Marieke Bos werken in Malawi werken in drie verschillende dorpen in de omgeving van Zomba.

Johannes en Marijke Bos geven presentaties over landbouw (foundations for farming) en zij zetten kleine demoveldjes op, op verschillende strategische punten.

Van de mensen die meewerken hopen zij uiteindelijk 4 enthousiaste personen te selecteren, zodat zij het dorp verder in beweging kunnen brengen.

Johannes en Marieke hebben al veel betekend voor de mensen in Malawi!

Mede door de organisatie waar zij voor werken, Stichting Liebenzell, hebben zij veel
ondervoede kinderen eten kunnen geven en aidspatiënten kunnen helpen.

De boeren die meededen aan het project hadden grote opbrengsten mais. Mensen planten bij hun huizen Moringabomen,waarvan de bladeren erg gezond zijn. Marijke gaf
voorlichting aan ouders over voeding van kinderen, die ondervoed waren. Zij organiseerden voor kinderen grote kinderclubs.

Bestel heerlijke oliebollen bij d’Olde Veste’54!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top