logo Olde Veste
2000 oliebollen gebakken bij d’Olde Veste’54

2000 oliebollen gebakken bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Ruim 2000 oliebollen gingen er op oudejeaarsdag over de toonbank en na afloop opnieuw tevreden gezichten. Voor het derde jaar op rij bakten de vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk en stichting Goal4Kids weer oliebollen waarbij de opbrengst voor het goede doel is. Suzanne Mulder was rond de klok van vier uur zichtbaar moe maar voldaan. ‘Voorgaande jaren hadden we vaak opstartproblemen maar dit jaar liep het bijna gesmeerd. Nu kun je zien dat we ervaring beginnen te krijgen en gaan we kijken hoe we het uitkunnen bouwen.’
Traditioneel werd er van uit het clubgebouw van Olde Veste’54 gewerkt. “De
voetbalvereniging d’Olde Veste’54 stelt altijd de keuken beschikbaar en daar zijn we
zeer blij mee’, aldus Suzanne Mulder die in restaurant Bovenmeester en Albert
Heijn Steenwijk twee goede sponsoren heeft. Met het bereiken van de 2000
oliebollen werden er weer meer oliebollen verkocht als vorig jaar. “Het is
leuk dat we nu veel vaste klanten hebben want dat betekent dat de oliebollen in
de smaak vallen en dat is het belangrijkste.’

Hoe hoog de opbrengst precies is, is nog niet bekend maar duidelijk is wel dat er een leuk bedrag komt voor Johannes en Marijke Bos in Malawi, de vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk ondersteunen het echtpaar, en de jubileum uitgave van de Steenwieker Toor’n Run. ‘We willen in ieder geval iedereen bedanken’, benadrukt Suzanne Mulder namens de organisatie.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top