logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 huldigt drie 1000e leden

d’Olde Veste’54 huldigt drie 1000e leden

Nieuwsbericht

nieuwjaarsreceptie002‘Met 1000 leden is d’Olde Veste’54 een afspiegeling van de lokale samenleving. Het is een uitdaging om de lokale gemeenschap een afspiegeling van onze voetbalvereniging te laten zijn. Want ons speerpunt voor komend jaar is respect, waarden en normen, die we met elkaar moeten bewaken’, aldus voorzitter Jan Broer tijdens de nieuwjaarsinstuif vrijdagavond in het clubgebouw.

Hij refereerde aan de dag van bezinning op 8 december. ‘Ook bij ons gebeuren incidenten, die we liever niet zien. Laten we daarom bij ons zelf beginnen. Laten we het goede voorbeeld geven.’

nieuwjaarsreceptie003

 

nieuwjaarsreceptie010nieuwjaarsreceptie021nieuwjaarsreceptie028nieuwjaarsreceptie031nieuwjaarsreceptie032nieuwjaarsreceptie035Zeker nu de vereniging een grote mijlpaal heeft bereikt: vrijdag werd het 1000e lid verwelkomd. Eigenlijk 3 1000e leden: Faith Coenrades, Ivo Smit en Zuenska Paulus. Want zij hadden zich op dezelfde dag, 28 november, aangemeld. Zij kregen van het bestuur een jaar lang gratis lidmaatschap, van PEC Zwolle, waarmee d’Olde Veste’54 een samenwerking is aangegaan, kaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle-SC Heerenveen, een sjaal van de Supportersclub en een voetbal van Meeuwsen Ten Hoopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuwjaarsreceptie039

 

 

 

nieuwjaarsreceptie042

 

 

 

 

Na de huldiging was er weer een optreden van het voormalige Magic Six-team (6e), dat inmiddels een traditie wordt. Vorig jaar verrasten deze oud-spelers door een rood/wit shirt aan te trekken en te toasten op de toen 100-jarige vv Steenwijk. Vrijdagavond brachten zij het Steenwieker Skuplied, het lijflied van het oude Zesde, dat toch wel haaks stond op de boodschap van voorzitter Jan Broer, eerder op deze avond. Maar het optreden van Magic Six is een soort cabaret. Er kwam even een Franse vertaling en George Huisman, ‘dirigent’ van deze schavuiten/piraten, bracht een nieuw lied: ‘Wij ben van Olde Veste’:

Wij ben van Olde Veste
Wij ben van Olde V
Wij waren nooit de beste
Wij waren wel oké
Wij waren ooit OV zes
Wij waren Magic Six
Wij schoten nooit in de stress
Dat is toch ook niet niks
Magic Six
Een wonderlijke mix

Meer foto’s staan in het fotoalbum

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top