logo Olde Veste
Gezamenlijk diner vrijwilligers bij Woody’s House

Gezamenlijk diner vrijwilligers bij Woody’s House

Nieuwsbericht

gezamenlijk diner - kopie

Via de vrijwilligerscommissie, met medewerking van restaurant Woody’s House, hebben alle vrijwilligers een kortingsbon voor een diner bij Woody’s House gekregen. Het leek Martijn Mollema en Esther ten Kleij een leuk idee om dit gezamenlijk te doen. Woensdag 9 januari kwamen 17 vrijwilligers aan de lange tafel voor een heerlijk en gezellig etentje, waar ze elkaar beter leerden kennen. Een supergeslaagd initiatief van Martijn en Esther, dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top