logo Olde Veste
Sponsoren gezamenlijk op wintersport

Sponsoren gezamenlijk op wintersport

Nieuwsbericht

lech

Een aantal sponsors van de Business Club Olde Veste is vrijdagnacht vertrokken voor het jaarlijkse wintersportuitje. Lech zou de eindbestemming zijn, maar dat ging bij nader inzien niet door. Na vele omzwervingen zijn ze in Obertauern beland. ‘Een mooi, rustig skigebied met heel veel sneeuw en prima skicondities. Zondagavond was de traditionele bonte avond onder leiding van Jouke de Jong, die voor het eerst mee is. Super amusement. Nog twee dagen de piste op en dan zit het er al weer op’, zo kwam het bericht uit Oostenrijk.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top