logo Olde Veste
Voetbal in de sneeuw

Voetbal in de sneeuw

Nieuwsbericht

Het eerste elftal voetbalde zaterdag een oefenwedstrijd in Meppel. Op de velden van MSC was Heerenveense Boys de tegenstander. De wedstrijd kon niet in z’n geheel worden uitgespeeld omdat het veld wegens de sneeuwval te glad werd.Op het moment van stoppen was de stand 7-2 voor Olde Veste.

Hieronder het scoreverloop:

12 min. 0-1 N. de jong, 19 min. 1-1 Tim Grasmeijer, 34 min. 2-1 Jan van Benthem, 39 min. 3-1 Clint Kruisweg,42 min. 4-1 Jan van Benthem’, 43 min. 5-1 Jan van Benthem, rust, 49 min. 6-1 Brian van der Zweerde, 54 min. 7-1 Brain van der Zweerde, 62 min. 7-2 G. Top, 70 min. Einde.
Martijn Strijker viel uit met een blessure.

 Sfeerplaatjes van voetballers in de sneeuw zijn gemaakt door Jacob Westra.

DSC_0043

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top