logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 zaait verwarring in voetbalwereld

d’Olde Veste’54 zaait verwarring in voetbalwereld

Nieuwsbericht

andy van der meyded’Olde Veste’54 heeft enige verwarring gezaaid in het voetbalwereldje. Via deze tweet van de Business Club Olde Veste gingen er geruchten dat hij als speler bij d’Olde Veste’54 gecontracteerd zou zijn. Voetbal International pakte deze geruchten over de ‘transfer’ op via de website. Intussen is de laatste zin in dat bericht niet meer juist. Hij moet d’Olde Veste’54 wel kennen, nu hij is uitgenodigd om te spreken op vrijdag 15 maart voor de leden van de Business Club Olde  Veste.

Andy heeft genoeg te vertellen. De oud-voetballer van onder Ajax, Internazionale, Everton en PSV is een veelbesproken figuur. In november 2012 verscheen zijn biografie, waarin hij sappige anekdotes vertelt over zijn bijzondere voetbalcarrière.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top