logo Olde Veste
Help de familie Reinders

Help de familie Reinders

Nieuwsbericht

Dyon Reinders, jeugdspeler van d’Olde Veste’54, is ernstig ziek. Voor ondersteuning van de familie Reinders zijn inmiddels diverse acties op touw gezet. Er is een bankrekening geopend, waarop donaties kunnen worden gestort:

Banknummer 3478.49.326 ten name van Clausschool inzake familie Reinders

Het geld op deze rekening wordt niet rechtstreeks beschikbaar gesteld aan de familie, maar wordt aangewend om bepaalde extra kosten mee te kunnen betalen. Denk aan het verblijf van de familie in het Ronald McDonaldshuis.

Verder is er een contactpersoon voor praktische hulp: Karin van Hattem. Ze is bereikbaar op 06-48389300, karinvanhattem@home.nl. Karin kent de wensen en behoeften van de familie en probeert daar invulling aan te geven. Vrijwilligers kunnen zich bij haar opgeven voor de volgende werkzaamheden:

– Het vervoer van de andere kinderen van de familie Reinders (Xaviera, Justin en Michelle). Ieder weekend naar Groningen, op vrijdagmiddag heen, op zondagmiddag terug.

– Het doen van boodschappen in het begin van de week aan de hand van een boodschappenlijst.

Na opgave worden vrijwilligers op een lijst geplaatst, een eventuele oproep loopt via Karin.

Gewoon een kaartje sturen naar Dyon kan natuurlijk ook:

Dyon Reinders
UMCG Groningen
Afdeling HC Groen, 3e verdieping
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top