logo Olde Veste
Zaalvoetbaltoernooi damesteams voor Voedselbank Steenwijkerland

Zaalvoetbaltoernooi damesteams voor Voedselbank Steenwijkerland

Nieuwsbericht

De Vrouwenafdeling van v.v. d’Olde Veste ’54 houdt zaterdag 9 februari een zaalvoetbaltoernooi waarbij de opbrengst in zijn geheel wordt gedoneerd aan de Voedselbank Steenwijkerland. Tien damesteams uit de regio doen hieraan mee.

Het toernooi wordt gehouden in het Racketcentrum te Tuk. De eerste wedstrijden zullen om 17.00 uur aanvangen en zullen duren tot ongeveer 21.30 uur.

Rond 20.30 uur, voorafgaand aan de dames finale, zal er een demonstratie wedstrijd plaatsvinden. Het zogenoemde ‘Magic Six’ van Olde Veste zal strijden tegen de beste speelsters van het toernooi. Deze speelsters worden gescout en zullen benaderd worden om het ‘Dreamteam’ van de avond te vormen.

Na afloop van het toernooi is er een feestje in het Racketcentrum waarbij een DJ voor de gezellige muziek gaat zorgen.

Een groot deel van het inschrijfgeld gaat naar de Voedselbank. Tevens zal er via een rad van avontuur geld ingezameld worden. Ook zal er met een collectebus rond gegaan worden. Ook deze opbrengsten zijn geheel voor de Voedselbank.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top