logo Olde Veste
1e lustrum Toren Trophy

1e lustrum Toren Trophy

Nieuwsbericht

Tijdens het Hemelvaartsweekend (donderdag 9 t/m zondag 12 mei 2013) organiseert onze vereniging in samenwerking met Eurosportring voor al weer de 5e keer de Toren Trophy. Het 1e lustrum kunnen we noteren!

Tientallen vrijwilligers, jong en oud, zullen zich wederom inspannen om dit grote internationale jeugdtoernooi mogelijk te maken. De vereniging moet trots zijn op dit toernooi getuigde het feit dat ons toernooi alle jaren goed wordt bezocht en omdat verengingen terugkeren naar Steenwijk. Onze betrokkenheid heeft zich afgelopen jaar vertaald in het feit dat wij de hoogste waardering van alle Nederlandse toernooien hebben gekregen. Dit is een fantastisch resultaat, het is nu de uitdaging om de goede naam van het toernooi en vooral van onze vereniging te behouden.

Als we de balans opmaken van de inschrijvingen dan tellen we momenteel, 7 maart 2013,  31 verenigingen met 696 deelnemers uit België, Denemarken, Duitsland en Nederland. Met deze 31 verenigingen hebben we nu al een record te pakken, nog nooit eerder mochten we zoveel verenigingen verwelkomen in Steenwijk. De inschrijvingen sluiten over twee maanden en de aantallen zullen alleen nog maar op hoog gaan.

Deelnemende verenigingen zijn:

Denemarken SFS Sønderjylland
België K.F.C. Lille KFC Vrij Arendonk F.C. Turkse Rangers
Duitsland TSV Weddelbrook FC Stern Misburg BW Hollage
JSG Almstedt/Sehlem Harburger TB FSV Spandauer Kickers
SF Schledehausen Team Büdelsdorf BSC Blasheim
Nederland Unio VRC KZC ’08
HS ’88 S.C. Monster V.V. VEP
RKVVO V.V. Schaesberg ESA
Alliance Sporting Krommenie v.v. Oegstgeest
V.V. Kloetinge DIO’30 DVC ’26
v.v. Twenthe V.V. UNO V.V. Quick Boys

De Toren Trophy commissie is wel verantwoordelijk voor het toernooi, echter we kunnen het uiteraard niet alleen. Ook dit jaar zullen we weer een beroep doen op vele vrijwilligers om het toernooi mogelijk te maken, want zonder de vrijwilligers is er geen Toren Trophy.

Voor meer informatie: www.torentrophy.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top