logo Olde Veste
Aftrap G-Team

Aftrap G-Team

Nieuwsbericht

Onder toeziend oog van ongeveer veertig genodigden heeft vv d’Olde Veste ’54 gisteren de officiële start beleefd van het G-team. Dit team is speciaal in het leven geroepen voor mensen met een beperking, die graag met anderen een balletje willen trappen. In het verleden heeft vv d’Olde Veste ’54 al wel een G-team gehad, maar dit is door diverse omstandigheden mislukt. Een nieuwe poging werd echter door velen als waardevol gezien.

IMG_2004

Voorzitter Jan Broer, die het belangrijk vindt dat zowel hoog als laag niveau binnen vv d’Olde Veste ’54 kan voetballen, betuigt zijn dank vooral naar een zestal sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om dit team opnieuw op te starten. The Odd Fellow’s, Univé, Accrete, Stichting Goal 4 Kids, de Club van 50 van vv d’Olde Veste ’54 en de supportersclub hebben gezorgd voor onder meer tassen en shirts. Jan Mulder sprak namens de Stichting Goal 4 Kids de belangstellenden toe. “Iedereen behoort een plek te hebben binnen vv d’Olde Veste ’54”, aldus Mulder. Ria Laning en Anita Kouroukounis werden vanwege hun vele werk voor dit team nog bedankt door middel van een bloemetje.

Edwin Zandstra heeft zich geroepen gevoeld om als trainer aan de slag te gaan. Hij heeft veel ervaring met mensen met een beperking en heeft een groot voetbalhart. Het is dan natuurlijk perfect om dit binnen zijn club te combineren. Hij vormt een trainersduo met Jelle van Zanten. Beide heren laten zichtbaar merken dat ze veel plezier hebben in de omgang met deze doelgroep.

De belangrijkste aanwezigen waren uiteraard de voetballers zelf. Iedereen zat er vol trots te kijken naar de nieuwe shirts, er werd volop gelachen en ze straalden plezier uit. Volgens een van de spelers is het ‘geweldig mooi’ dat de kans om te voetballen er nu weer is binnen vv d’Olde Veste ’54.

Na de officiële opening heeft het team onder leiding van Jelle van Zanten en Edwin Zandstra direct een training afgewerkt. Ook hier was plezier en trots zichtbaar, wat iedereen binnen de club ook weer een gevoel van trots geeft.

Foto’s (klik hier)
Ingezonden foto’s gemaakt door Ebel Zandstra (klik hier)

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top