logo Olde Veste
Andy van der Meyde vertelt voor BC: ‘Je hebt alles, maar eigenlijk niets’

Andy van der Meyde vertelt voor BC: ‘Je hebt alles, maar eigenlijk niets’

Nieuwsbericht

DSC_0596 - kopie

Oud-profvoetballer Andy van der Meyde vertelde vrijdagavond voor de sponsoren van de Business Club Olde Veste in Huis ten Wolde zijn levensverhaal tot nu toe voor zo’n 50 ondernemers. Interviewer was Bert van Losser van TV Oost. Andy vertelde zijn verhaal, dat bekend is geworden door zijn boek ‘Geen Genade’. Hij vertelde dat hij geconfronteerd werd als handelswaar, toen Ajax hem verkocht aan Inter Milaan, terwijl hij zelf van niets wist. Niet de trainer van Inter wilde hem inlijven, maar de technisch directeur en dan is het afwachten of je aan spelen toekomt.

Vooral in Engeland maakte hij het te bont met sex en drugs. Pikante anekdotes bracht hij naar buiten, zoals een keeper, die meekeek als hij weer een vrouw had gescoord en daarmee had hij de lachers op zijn hand. Een privé-detective, ingehuurd door zijn vriendin, volgde hem en zo werd zijn overspel ontmaskerd. De scheidingen van zijn vriendin(nen) laten nog altijd zijn sporen na, want zijn oudste dochter wil hem nog altijd niet spreken.

‘Je hebt alles, maar eigenlijk niets’, vertelde hij. Vaak doelloos reed hij zowaar wat in zijn auto. Door de vicieuze cirkel kwam het zover dat Andy zelfs zelfmoordneigingen had. Hij besefte: ‘Ik moest weg uit Engeland, anders ging het mis.’ Zijn huidige vriendin, die hij heeft getroffen, is zijn redding en nu leidt hij een rustig leventje in Apeldoorn met af en toe een potje voetbal bij een zondag tweedeklasser.

Zijn boek wordt hoogstwaarschijnlijk verfilmd, zo deelde hij mee. Na afloop signeerde Andy boeken en bleef nog gezellig nakletsen met de genodigden.

Meer foto’s in het fotoalbum.(klik hier)

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top