logo Olde Veste
Kwartfinale beker voor vv d’Olde Veste ’54

Kwartfinale beker voor vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

19maart2013_OV54-BQ87

Dinsdagavond speelt vv d’Olde Veste ’54 een zeer belangrijk duel op het eigen sportpark. Be Quick 1887 komt in Steenwijk op bezoek voor de kwartfinale van de Districtsbeker.

Be Quick 1887 is momenteel koploper in de Hoofdklasse C op zondag, waarbij moet worden aangetekend dat ROHDA Raalte minder puntverlies heeft geleden. Ze bereikten de kwartfinale door onder meer Buitenpost en Oranje Nassau Groningen te verslaan. In de laatste knock-outronde voor de kwartfinale werd tweedeklasser DTD met 3-1 verslagen.

De winnaar van het duel tussen vv d’Olde Veste ’54 en Be Quick 1887 zal, behalve de halve finale tegen de winnaar van SC Genemuiden – ONS BOSO Sneek, ook de landelijke KNVB-beker bereiken. Voor beide ploegen dus genoeg motivatie om deze wedstrijd tot winst om te buigen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top