logo Olde Veste
Nieuwe webmasters d’Olde Veste’54

Nieuwe webmasters d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft nieuwe webmasters gevonden in de personen van Christian van der Nat en Herman Broer. Zij volgen Wilko Aardema op, die de afgelopen 3 jaar de website onder zijn hoede had.

wilko aardema - kopie

Wilko heeft wegens uitbreiding van zijn werkzaamheden bij zijn werkgever Boom regionale uitgevers aangegeven dat hij de pr-taken bij d’Olde Veste’54 niet langer kan uitvoeren zoals hij de afgelopen 3 jaren heeft gedaan. Het bestuur heeft veel waardering voor het werk dat Wilko heeft gedaan en er zal tezijnertijd een passend afscheid komen.

 

 

christian-web - kopieGelukkig is er snel opvolging gevonden. Christian van der Nat heeft een eigen bedrijf, Natwell, en is op vele terreinen actief: grafische ontwerpen, presentaties en webdesign. De huidige website www.oldeveste.com draait al weer 2 jaar en is aan diverse updates toe. Zo is het nog niet geschikt voor smartphones en tablets. De eerste taak van Christian is het doorvoeren van deze updates.

Een andere update is het koppelen van de nieuwsbrief aan de website. Daarom wordt het versturen van de nieuwsbrieven tijdelijk stopgezet tot de vernieuwde website draait. De verwachting is dat over twee maanden alle wijzigingen zijn doorgevoerd en dat de nieuwsbrief dan ook weer verschijnt.

herman broer - kopie

Herman Broer is geen onbekende binnen d’Olde Veste’54. Hij nam al taken van Maud Belder over, zoals speaken tijdens thuiswedstrijden van het eerste selectieteam en het vervaardigen van het programmaboekje. Herman gaat zich nog meer richten op de redactie ter ondersteuning van de pr-commissie.

 

 

Let op!

De berichten die nu naar de webmaster worden verzonden gaan vaak via webmaster@oldeveste.com of naar info@waardetekst.nl, het emailadres van het bedrijf van Wilko Aardema, dat niet meer actief is. Een verzoek aan allen is: stuur de berichten aan webmaster@oldeveste.com. Deze komen aan bij de twee bovengenoemde webmasters.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top