logo Olde Veste
Thuiswedstrijd vv d’Olde Veste ’54 1 tegen VEV’67

Thuiswedstrijd vv d’Olde Veste ’54 1 tegen VEV’67

Nieuwsbericht

23maart13_OV54-VEV

Komende zaterdag zal vv d’Olde Veste ’54 1 weer een thuiswedstrijd spelen. Om half drie beginnen de mannen van Arno Hoekstra aan de eerste confrontatie met VEV ’67 van dit seizoen. De Leeksters bezetten momenteel de zevende positie, met een toch wel ruime voorsprong op de degradatiestreep.

De punten zijn voor de Steenwijkers zeer welkom, de afgelopen drie competitiewedstrijden leverden geen zege op. Ook zal de kater van afgelopen dinsdag, de bekeruitschakeling tegen Be Quick 1887 na een 3-0 voorsprong, weggespeeld moeten worden.

Ook het tweede elftal speelt een thuiswedstrijd. Blauw Wit ’34 2 komt op bezoek voor de degradatietopper. Vrouwen 1 speelt een bekerwedstrijd thuis tegen Nieuw Balinge, Vrouwen 2 ontvangt Ens voor de competitie.

Kortom, er is genoeg te beleven komende zaterdag op sportpark ‘de Parallelweg’.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top