logo Olde Veste
Update uit Noorwegen

Update uit Noorwegen

Nieuwsbericht

Hallo allemaal,

Van verschillende kanten kreeg ik de vraag om even een update te geven vanuit Noorwegen: hier is ie dan!

maud18jaar011

Op dit moment schijnt de zon volop, maar de temperatuur ligt met -15 in de ochtend nog vrij laag. Wat later op de dag wordt het zo’n -2 graden; voor nu een prima weertje!
Ik vermaak me hier goed. Het gezin waarbij ik woon en werk is ontzettend leuk, ik kan goed met de kinderen overweg en de ouders zijn gewoon vrienden van me geworden. Het werk is prima te doen, ik werk hoogstens 3 uurtjes op een dag. Verder ontmoet ik een heleboel gave mensen, die me hier thuis laten voelen en me opnemen in hun vriendengroep. Niet iedereen spreekt goed Engels, maar gelukkig kan ik redelijk wat Noors verstaan en een heel klein beetje spreken.

Uitstapjes
In het weekend gaan we vaak skiën of doen we andere uitjes met het hele gezin. Zo ben ik in februari naar het WK Allround geweest waar Sven Kramer en Ireen Wüst wereldkampioen werden. Wat een feest was het daar in Hamar met al die Nederlanders, Noren en af en toe een verdwaalde Japanner. We gaan ook wel eens op vakantie voor een aantal dagen. Vrijdag 15 maart vertrekken we bijvoorbeeld voor een aantal dagen naar Zweden, waar we onder andere mijn verjaardag gaan vieren. En er staan nog twee andere vakanties gepland naar Oslo en Karlstadt.

Olde Veste
Ik volg Olde Veste zo veel als ik kan en las dat er voor Dyon Reinders veel geld is opgehaald, hoe gaaf! En over het oprichten van het G-team, de 0-10 van F10 en de Vrijwilliger van de Maand ben ik op de hoogte. Goed bezig! Maar helaas.. De resultaten van het eerste zijn helaas nog niet positief. Elke zaterdag (serieus) duim ik even om half drie, maar dat werpt zijn vruchten nog niet af. Hopelijk hebben jullie net als ik nog wel vertrouwen in het kunnen van het team. Ik weet niet precies hoeveel blessureleed er is, maar van Martijn weet ik het wel. Sterkte Martijn!

Ik zie jullie over drie maanden weer!

Groetjes Maud

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top