logo Olde Veste
Voorbeschouwing OV54 – LTC

Voorbeschouwing OV54 – LTC

Nieuwsbericht

16maart2013_OV54-LTC

Belangrijk thuisduel vv d’Olde Veste ’54 tegen LTC

Komende zaterdag staat er voor vv d’Olde Veste ’54 weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Na de nederlagen tegen concurrenten Viboa (1-5) en Drachtster Boys (2-0), moeten de mannen van Arno Hoekstra, om mee te blijven doen om nacompetitie voor promotie, het duel tegen degradatiekandidaat LTC winnen.

De groenhemden hebben het de Steenwijkers in Assen echter zeer lastig gemaakt. LTC boekte een zwaarbevochten 1-0 zege, waarbij de enige treffer viel in de blessuretijd van de tweede helft. Niet alleen de tweede plaats zal in het achterhoofd van de spelers rondgaan, ook revanchegevoelens hebben hun plekje opgeëist.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top