logo Olde Veste
vv d’Olde Veste ’54 met spoed op zoek naar een trainer voor Vrouwen 2

vv d’Olde Veste ’54 met spoed op zoek naar een trainer voor Vrouwen 2

Nieuwsbericht

Wegens het wegvallen van de trainer van vv d’Olde Veste ’54 VR2, zijn wij met spoed op zoek naar een trainer voor dit team. Heeft u de ambitie om dit leuke, ambitieuze team te trainen en ben je beschikbaar, neem dan contact op met ons.

Vrouwen 2 traint op maandag om 19.30 uur en op donderdag om 19.00 uur. Op zaterdag spelen zij de wedstrijden. Ideaal zou zijn als u alle keren aanwezig kunt zijn, maar als u maar twee van de drie keren aanwezig kunt zijn, is dit geen enkel probleem.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top