logo Olde Veste

Bestuursgroep Vrouwen in vernieuwde samenstelling

Nieuwsbericht

Liesbeth van der Sluis is per heden de nieuwe voorzitter van de Bestuursgroep Vrouwen. Zij neemt de taken over van Bas Baltussen, die vanwege privéomstandigheden heeft aangegeven te willen stoppen met zijn taken voor de Bestuursgroep.

Cynthia van Zwieten (speelster van Vrouwen 1) zal eveneens worden toegevoegd aan de Bestuursgroep. Zij zal Liesbeth van der Sluis ondersteunen in haar functie als voorzitter van de Bestuursgroep.

Bij deze willen wij Liesbeth en Cynthia heel veel succes en plezier wensen met de werkzaamheden voor de Bestuursgroep Vrouwen. Alle communicatie over Vrouwen, meisjes en verwante zaken geschiedt voortaan met Liesbeth en Cynthia, Bas Baltussen is per direct gestopt.

Aanspreekpunt van het bestuur is Alfred Peterson. Hij ziet er op toe dat Liesbeth en Cynthia hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top